fbpx
out of 5

C/ Figueretas, 18 , Mataró

Situada en un entorn vianant, aquesta antiga finca de més de 100m2 es caracteritza per la seva àmplia façana, la seva forma irregular i la lluminositat de la construcció, en la qual es conservaran els sostres de biga de fusta, aportat calidesa i confort a l’espai.

La finca està situada en un entorn vianant del centre de Mataró, al costat d’una plaça amb una escola bressol on es respira un ambient de tranquil·litat i pau. Es tracta d’una casa entre mitgeres de més de 100m2 repartits en planta baixa i dues plantes superiors. L’amplitud de la seva façana i la forma irregular de la planta li atorguen una singularitat respecte a les finques veïnes.

El projecte de reforma ideat per a aquest habitatge es basa en potenciar aquestes singularitats. Es projecten noves i estudiades obertures en la façana per potenciar al màxim la llum i la ventilació creuada dels espais interiors.
En planta baixa s’opta per eliminar les divisions interiors, creant un sol espai diàfan, que conté la cuina en un ala i la sala menjador en l’altra, sent el nucli de l’escala l’element divisori entre les dues àrees.

Categoria: .

Detalls
  • En les plantes superiors trobem les càmeres, totes amb ventilació exterior i entrada de llum natural. En el primer pis es situen dues habitacions individuals i un bany molt complet, i en la segona planta es situa l’habitació principal, tipus suite, dissenyada com a peça especial i amb molta personalitat. Aquesta habitació principal comunica visualment amb la terrassa de la casa, que es troba en el mateix nivell, dotant-la així de molta profunditat i amplitud. En aquesta habitació es dissenya un bany que, després d’uns tancaments vidriats com si d’un “paravent” es tractés, representa una caixa de llum i aigües.

    En aquest projecte tenim un marcat interès per conservar antics vestigis de la finca original: mantindrem vists els sostres de bigues de fusta originals, que donen caràcter i qualitat a l’espai renovat. A més, els materials amb els quals es projecta vestir les pells del nou ambient són d’acabat continu, càlids i de qualitat.

    Finalització de l’obra: Maig 2016.

    T’interessa el nostre habitatge? Vols que et contactem?

    Fes click aquí

    [contact-form-7 404 "Not Found"]

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Al hacer clic en ACEPTAR está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra POLÍTICA DE COOKIES. ACEPTAR

Aviso de cookies